Nieuwsbericht

Gezinscoaches

Heeft u een vraag over opvoeden en opgroeien? Opvoeden en opgroeien is leuk, maar het is niet altijd even makkelijk. Natuurlijk heeft u af en toe vragen. Vaak kunt u die samen met uw omgeving bespreken. Dat is echter niet altijd voldoende.

Dan kunt u terecht bij de gezinscoaches van de gemeente Beesel. Zij zijn te bereiken via het samenlevingloket.

Soms is het met wat hulp uit de eigen omgeving op te lossen. Soms is informatie, advies of hulp nodig die de eigen omgeving even niet kan bieden. Dan kunt u terecht bij de gezinscoaches van gemeente Beesel. De gezinscoaches hebben ruime ervaring en gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing: licht waar het kan, intensief waar het moet. Zij gaan uit van de werkwijze één gezin één plan één regisseur en zorgen voor een integrale aanpak met zo min mogelijk verschillende gezichten (instellingen) voor het gezin. Ondersteuning van de gezinscoaches is vrij toegankelijk voor jeugdigen en ouders.

De gezinscoaches zijn er voor alle kleine en grote vragen. Zij zijn te bereiken via het samenlevingsloket.

Het samenlevingsloket is gevestigd in Pro Vita: Broeklaan 4, Reuver.
Daarnaast is het samenlevingsloket telefonisch te bereiken via 077 474 9292 en per mail via samenlevingsloket@beesel.nl.

Het loket iedere werkdag geopend tussen 9.00 en 10.30 uur.

De gezinscoaches zijn ook te vin­den in de basisvoorzieningen, zoals de scholen, het centrum voor gezondheidszorg en ze komen bij gezinnen thuis.

Meer informatie over opgroeien en opvoeden vindt u op deze site.