Nieuwsbericht

Maak kennis met het zorgaanbod van Pro Vita

pro vita

Op 8 april opent Pro Vita haar deuren voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze open dag kan iedereen kennismaken met het brede zorg- en ondersteuningsaanbod binnen Pro Vita Centrum voor gezondheidszorg.

Pro Vita biedt volop zorg- en ondersteuningsdisciplines voor de inwoners en is sinds de opening in 2013 niet meer weg te denken in Reuver. Samen met alle betrokken partijen zijn er prachtige innovatieve ontwikkelingen en samenwerkingen uitgerold die de zorg dichtbij inwoners brengt, zoals het spreekuur hartfalen en het uitleenpunt voor hulpmiddelen.

Op 8 april worden vele samenwerkingen en ontwikkelingen binnen Pro Vita gepresenteerd. Dit maakt de open dag tot een informatief, leerzaam en vermakelijk uitje voor jong en oud. Zo worden er innovatieve zorgproducten, zoals de bloedprik-app gedemonstreerd, kunnen mensen spelenderwijs zien welke zorg-dimensies er zijn, kunnen kinderen spuiten zetten in een verpleegbeer, is er informatie over huidaandoeningen, demonstreren fysiotherapeuten shockwave en dry needling en zo zijn er nog vele activiteiten om aan deel te nemen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact op met Anouk van de Schoor via anoukvds@hotmail.com of telefoonnummer 06 21 69 07 74.