Menu

Synthese

Afbeelding bij de organisatieAfbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Wie is Synthese?
Wij zijn een onderneming voor zorg en welzijn in Limburg.
Waarvoor kunt u bij ons terecht?
U kunt met bijna alle vragen bij ons terecht en samen kijken we dan wat u nodig heeft om antwoorden te krijgen. Denk hierbij aan o.a. maatschappelijk werk, ondersteuning statushouders, ondersteuning bij opvoeden en opgroeien, jongerenwerk, en opbouwwerk.
Samen doen, samen sterk!

Contactinformatie

 06-40 59 00 22Broeklaan 45953NB Reuver www.synthese.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Postadres
Leunseweg 51 515802CG Venray

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Administratieve ondersteuning

Ben je het overzicht kwijt in je persoonlijke administratie? Dan kunnen wij jou ondersteunen!Deskundige vrijwilligers bieden kosteloos, praktische ondersteuning afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wat doen we: Samen de post en de (financiƫle) administratie ordenen. Samen een overzicht...

Algemeen maatschappelijk werk

U kunt o.a. bij ons terecht voor: * inidviduele hulpvragen * psychosociale hulpverlening * relatieproblemen * rouwverwerking * administratieve vragen * cursussen/trainingen U kunt altijd contact met ons opnemen, wij zullen dan samen met u bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Begeleiding statushouders

Wij bieden de maatschappelijke ondersteuning voor statushouders in de gemeente Beesel. Dit houdt in dat vanaf het moment dat de statushouders te horen krijgen dat ze een woning toegewezen krijgen, wij in beeld komen. Samen met de statushouders proberen wij een zo goed mogelijke integratie in de...

Creatiefgroep Offenbeek

De vrijwilligers organiseren activiteiten voor senioren. Dit verschilt wekelijks van sjoelen tot kaarten en af en toe maken ze ook iets creatiefs.

Creatiefgroep Reuver

Voor ouderen en mensen met een beperking worden activiteiten georganiseerd door vrijwilligers van Synthese. De activiteiten zijn zeer divers, van bakken tot knutselen of een spelletje spelen.

Jeugdsportfonds en jeugdcultuurfonds

U kunt zich bij het maatschappelijk werk van Synthese melden om een aanvraag te doen voor het jeugdsportfonds en het jeugdcultuurfonds. Samen met een maatschappelijk werker wordt er gekeken hoe uw situatie eruit ziet en of u in aanmerking komt hiervoor. De maatschappelijk werker doet vervolgens...

Klussendienst

Wat doet de klussendienst? Vrijwilligers van de klussendienst bieden hulp bij: tuinonderhoud, reparaties en kleine klusjes in en aan het huis, hulp bij computerproblemen. Wie kan er gebruik van maken? Ouderen, mensen met een beperking en nieuwkomers in Beesel kunnen een beroep doen op de...

Knooppunt Taal

Voor iedereen die informatie wil of zich verder wil ontwikkelen op het gebied van taal.

Kookgroep Beesel

De kookgroep is bestemd voor senioren die door middel van samen koken en eten hun sociale contacten willen versterken.

Kookgroep Offenbeek

De kookgroep is bestemd voor senioren die door middel van samen koken en eten hun sociale contacten willen versterken.

Kookgroep Reuver

De kookgroep is bestemd voor senioren die door middel van samen koken en eten hun sociale contacten willen versterken.

Opbouwwerk

De transformatie van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij vraagt om actief burgerschap en nieuwe verhoudingen.Wij ondersteunen leefbaarheidsinitiatieven, dorpsoverleggen en andere samenwerkingsverbanden. Wij stimuleren het uitwisselen van kennis en ervaringen. Synthese is hierin de verbindende factor.

Opvoedondersteuning

Soms heeft u als ouder een steuntje in de rug nodig bij het opvoeden of opgroeien van uw kind(eren). Voor die momenten is er opvoedondersteuning. Onze vrijwilligers bieden u en uw kind(eren) ondersteuning bij veel zaken waar u in het gezin tegenaan loopt. Deze ondersteuning vindt bij u thuis plaats en sluit altijd aan op de vraag van uw gezin.

Spreekuur in het gebouw Pro Vita

Spreekuur voor hulpvragen maatschappelijk werk en begeleiding statushouders.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Pedagogische hulpverlening Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod