Algemene informatie

De Sociëteit is een organisatie van en voor ouderen en stelt zich ten doel de belangen van alle ouderen in Reuver en Offenbeek op het gebied van het welzijn te behartigen en de zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid van ouderen als individu en als groep te bevorderen.
Verder streeft de sociëteit ernaar de gelijkwaardigheid van de ouderen aan de overige leden van de samenleving gestalte te geven en te streven naar een optimaal welzijn voor ouderen.
De sociëteit begeleid tevens de activiteiten op het gebied van "Meer Bewegen voor ouderen", computercursussen, handboogschieten, golfen, koersballen, volksdansen, damesgymnastiek, yoga (indien genoeg belangstelling), herengymnastiek, country-line dansen, fitness, biljarten en een koor voor ouderen 'Zanglust Vitaal'. Dit op verzoek van de gemeente Beesel die voor deze activiteiten ook subsidie verleent.
Wilt u meer informatie over één van de activiteiten die de sociëteit begeleidt, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat (Wiel Levels).  

Contactinformatie

 077-47 41 269 (Secretariaat) 06-25 18 27 50Bösdaellaan 435953BW Reuver www.svo-reuver-offenbeek.comLaatste controle: april 2021

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Contactpersoon

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Sportorganisatie Sportvereniging Sociëteit, Soos
Vergelijk hulpaanbod