Algemene informatie

Bent u door verlies van partner/kind, gezondheid of baan op zoek naar ondersteuning, dan help ik u weer een weg te vinden in de nieuwe situatie.  We zetten samen alles op een rijtje en vinden de juiste weg.

Soms vergoed de gemeente mijn zorg en ondersteuning. Ik kan samen met u uitzoeken of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de gemeente, WMO of een PGB. 

Het Jongtalentenspel is een bewustwordingsmethodiek voor jongeren vanaf 11 jaar. Het geeft meer inzicht in wat jongeren bezig houdt en helpt hen bewust te worden van zichzelf en keuzes te maken op verschillende terreinen. Deze methodiek kan worden ingezet bij (faal)angst, pesten, er-niet-bij-horen, problemen thuis, eenzaamheid, rouw- en scheidingsthema's, school- of profielkeuzes. Het instrument geeft inzicht in opvallend gedrag en/of hoogsensitiviteit en biedt handvaten hoe hier mee om te gaan.
Voor volwassenen is er levensbloei, eveneens een bewustwordingsmethodiek. Een antwoord op levensvragen en hoe om te gaan met verlies en ingrijpende veranderingen.

Soms kunt u het ook uw administratie of uw huis even niet meer overzien. Ik kan u behulpzaam zijn bij het omzetten van chaos in orde en structuur, zodat u weer ruimte krijgt.

Contactinformatie

appartementencomplex 06-42 20 37 17 077-47 58 062Linskesweg 305987AC Egchel www.vivaveda.nl www.orgLaatste controle: mei 2021

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

administratie op orde? opgeruimd huis? opgeruimd hoofd!

De interventie vindt altijd op het huisadres van de cliënt plaats. Na een kosteloze inventarisatie van de werkzaamheden wordt tijdens een intake een inschatting van uren gemaakt. Ook wordt er een inschatting van benodigde materialen gemaakt. (kasten, dozen, afvalzakken, voorraadboxen enz) Er wordt een datum vastgesteld.

Bewustwordingstraject

Als je je ervan bewust bent waardoor je hulpvraag of probleem is ontstaan of waarom je hulp nodig hebt, is de weg van verandering ook de weg naar verbetering. Tijdens gesprekken wordt er dieper ingezoomd op je manier van omgaan met problemen, verdriet, tegenslag enz. Hoe kun je de regie houden...

Jongtalentenspel

Jong Talent is een spel dat kan helpen meer inzicht te krijgen in wat uw kind/jongere bezighoudt. Vertoont de jongere een gedrag dat u zorgen baart (b.v. teruggetrokken, agressief) dan gaan we op zoek naar de onderliggende reden. In het spel wordt de jongere begeleid door een speciaal daarvoor...

ondersteuning bij aanvraag voorziening via PGB of WMO

Indien de zorg niet door VivaVeda wordt uitgevoerd, samen de passende organisatie kiezen en de aanvraag indienen.

voorschakeltraject reintegratie

Nadat geanalyseerd is om welke reden de cliënt niet kan participeren wordt in een trajectplan de hulpvraag, de doelen en de in te zetten producten beschreven. Na goedkeuring kan het traject worden opgestart.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling Pedagogische hulpverlening
Vergelijk hulpaanbod