Algemene informatie

Proteion is een organisatie voor welzijn, ondersteuning, zorg en behandeling voor ouderen en kwetsbare mensen in Noord- en Midden-Limburg. Iedereen is anders, met eigen behoeften, wensen en voorkeuren. Daar houdt Proteion rekening mee. We stemmen de benodigde ondersteuning af op uw situatie. Zo houden we samen uw leven zo prettig en gemakkelijk mogelijk.
We ondersteunen mensen met een groot aantal mogelijkheden: bij u thuis met hulp bij het huishouden, thuiszorg, thuisbegeleiding en behandeling. Ook kunt u bij ons wonen in één van de vele appartementencomplexen, zorgcentra of kleinschalige groepswoningen.
U kunt verder bij ons terecht voor dagbesteding, mantelzorgondersteuning, vrijwillige inzet, revalidatie en terminale thuiszorg.

Contactinformatie

Dienstencentrum 088-85 00 000Heythuyserweg 216085NH Horn www.proteion.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Postbus 40806080AB Haelen

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk

Openingstijden

Telefonisch is Klantcontactcentrum van Proteion bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.30 uur.

Voor dringende zaken is Proteion 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via nummer 088-8500000

Hulpaanbod

Ambulante nachtzorg

Ambulante nachtzorg Bij ambulante nachtzorg komt een verzorgende meerdere keren per nacht bij u langs. Ook bieden de verzorgenden steun aan uw naaste familie of mantelzorgers of nemen hen zorgtaken uit handen. Hierdoor komen ook zij aan nachtrust toe en kunnen ze overdag weer zelf de noodzakelijke aandacht en zorg aan u geven.

Begeleiding individueel

Samen met de cliënt bekijkt de thuisbegeleider welke hulp gewenst is. Stap voor stap wordt besproken hoe naar deze gewenste situatie toegewerkt wordt. De afspraken worden vastgelegd in een hulpverleningsplan, dat regelmatig met de cliënt wordt besproken. De thuisbegeleider overlegt geregeld met...

Wijkverpleging (verzorging en verpleging)

Misschien bent u al geholpen met wat ondersteuning bij het opstaan, douchen en aankleden. Maar voor mensen die tijdelijk of langdurig ziek zijn, of die bijvoorbeeld moeten opknappen na een ziekenhuisopname, is ook gespecialiseerde verpleging mogelijk. 

Proteion Schoon

Huishoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord, maar binnen het geschetste kader gezien vanuit de aanbesteding. De nadruk ligt op een schoon en leefbaar huis voor de cliënt.

Ambulante nachtzorg

Ambulante nachtzorg Bij ambulante nachtzorg komt een verzorgende meerdere keren per nacht bij u langs. Ook bieden de verzorgenden steun aan uw naaste familie of mantelzorgers of nemen hen zorgtaken uit handen. Hierdoor komen ook zij aan nachtrust toe en kunnen ze overdag weer zelf de noodzakelijke aandacht en zorg aan u geven.

Vrijwilligerszorg

Vrijwilligerszorg Vrijwilligerszorg houdt in dat een vaste vrijwilliger wordt ingezet om mensen zo lang mogelijk deel te laten nemen aan het maatschappelijk leven. De vraag van de hulpvrager staat daarbij centraal. De hulpvrager gezelschap houden, samen een spelletje spelen, samen computeren,...

Terminale nachtzorg

De palliatieve terminale nachtzorg is het verlengde van de terminale thuiszorg die overdag wordt verleend. Dit is de zorg die nodig is voor mensen thuis in de laatste levensfase. Dit kan zijn: wondverzorging, verwisselen van bedligging en mensen naar het toilet brengen tot het bieden van een...

Zorgalarmering

Alarmsysteem met professionele zorgopvolging.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling Verpleeghuis
Vergelijk hulpaanbod