Algemene informatie

JobFit - Samen Werken aan Werk

JobFit vindt dat iedereen recht heeft op een betaalde baan die hem of haar op het lijf is geschreven. Ook als je een lichamelijk handicap hebt, chronisch ziek bent of een verstandelijke of psychische beperking hebt. Wij creëren de kansen en bieden de begeleiding om mensen (weer) volwaardig aan het arbeidsproces te laten deelnemen.

Beperkingen vertalen wij naar mogelijkheden en vragen vertalen wij naar maatwerkoplossingen die precies aansluiten op de situatie. Ons streven is de plaatsing duurzaam te maken zodat werkgever en werknemer uiteindelijk samen verder kunnen.

JobFit is een regionaal georiënteerd bedrijf dat werkt in de provincies Gelderland, Limburg en Brabant met vestigingen in Malden, Baarlo, Venlo, Sittard en Eindhoven.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over begeleid werken en hoe we jou kunnen ondersteunen om jouw doel, een leuke baan waar je een toekomst in kunt opbouwen, te bereiken.

Contactinformatie

 077-46 50 785 (centraal nummer)Zwerfkei 76581HN Malden www.jobfit.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Toegankelijk

Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Contactpersoon

Hulpaanbod

Arbeidsbemiddeling

JobFit richt zich niet alleen  op mensen die onder de banenafspraak (Wajong, Wsw, Wiw- of ID-baan) en onder de Participatiewet vallen. Ook anderen die de aansluiting met de arbeidsmarkt verloren hebben kunnen worden bemiddeld. JobFit biedt zo mensen zonder werk de kans om weer aan de slag te gaan.

Jobcoaching

Maatwerk per situatie

Re-integratie

maatwerk per situatie

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching of loopbaanbegeleiding Re-integratiebedrijf
Vergelijk hulpaanbod