Algemene informatie

JobFit - Samen Werken aan Werk

JobFit vindt dat iedereen recht heeft op een betaalde baan die hem of haar op het lijf is geschreven. Ook als je een lichamelijk handicap hebt, chronisch ziek bent of een verstandelijke of psychische beperking hebt. Wij creëren de kansen en bieden de begeleiding om mensen (weer) volwaardig aan het arbeidsproces te laten deelnemen.

Beperkingen vertalen wij naar mogelijkheden en vragen vertalen wij naar maatwerkoplossingen die precies aansluiten op de situatie. Ons streven is de plaatsing duurzaam te maken zodat werkgever en werknemer uiteindelijk samen verder kunnen.

JobFit is een regionaal georiënteerd bedrijf dat werkt in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland met vestigingen in Eindhoven, Baarlo, Venlo, Sittard en Malden.

Heb jij een WAJONG of WIA uitkering of sta jij in het doelgroepenregister, neem dan contact met ons op. Samen vinden we in no-time een baan die bij jouw mogelijkheden past!

Contactinformatie

kantorencomplex Hofdael 077-46 50 785 (centraal nummer)Hofstraat 1875641TD EindhovenLaatste controle: februari 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Contactpersonen

Hulpaanbod

Arbeidsbemiddeling

JobFit richt zich niet alleen  op mensen die onder de banenafspraak (Wajong, Wsw, Wiw- of ID-baan) en onder de Participatiewet vallen. Ook anderen die de aansluiting met de arbeidsmarkt verloren hebben kunnen worden bemiddeld. JobFit biedt zo mensen zonder werk de kans om weer aan de slag te gaan.

Jobcoaching

Maatwerk per situatie

Re-integratie

maatwerk per situatie

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching of loopbaanbegeleiding Re-integratiebedrijf
Vergelijk hulpaanbod