Algemene informatie

Het doel van Pronk ergo is om mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten functioneren. De dienstverlening is daarom volledig afgestemd om mensen te helpen die tegen fysieke beperkingen aanlopen. Dit kunnen ouderen, lichamelijk gehandicapten, mantelzorgers of professionele hulpverleners zijn.

De producten bestaan uit (plafond)tilliften, aangepaste keukens, sanitair, doucheföhn toiletzittingen en van Bad naar Douche in 1 dag. Niet alleen de plaatsing van woningaanpassing, maar ook eventueel bijkomende voorbereidende werkzaamheden kunnen voor u worden verzorgd.

Daarnaast biedt Pronk ergo ook veel kleinere hulpmiddelen van Etac, Handicare Linido en SecuCare, zoals douchezitjes, beugels en transferhulpmiddelen.

Contactinformatie

Showroom 046-45 87 862Dr. Nolenslaan 157B6136GM Sittard www.pronkergo.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet
Bezoek alleen op afspraak

Hulpaanbod

(Plafond)tilliften

Pronk ergo is al bijna 20 jaar leverancier van actief verrijdbare tilliften, passief verrijdbare tilliften, plafondtilliften en sta-tafels. Alle tilliften zijn van topmerken als Etac, Human Care en Molift, waardoor u bent verzekerd van een tilliftoplossing van hoge kwaliteit. Het gebruik van de...

Aangepaste (in hoogte verstelbare) keukens

Maakt u (deels) zittend gebruik van uw keuken, dan is een aangepaste keuken een must om efficiënt eten klaar te kunnen maken. Pronk ergo is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in onderrijdbare en verstelbare keukens. 

Doucheföhn toiletzittingen

Pronk ergo is de specialist in Nederland op het gebied van douchetoiletten (toilet + bidet in één) en doucheföhntoiletten (toilet + bidet + föhn in één). Stuk voor stuk compacte, modern vormgegeven apparaten die eenvoudig op praktisch elk toilet gemonteerd kunnen worden. Zo is er voor elke...

Aangepast sanitair

Aangepast sanitair wordt ingezet wanneer dit voor de gebruiker of de mantelzorger noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan in hoogte verstelbare wastafels, in hoogte verstelbare douchezitjes, een in hoogte verstelbaar bad of een complete badkamer op slechts anderhalve vierkante meter voor tijdelijk gebruik.

Sta-op toilet

Wanneer een bezoek aan het toilet wordt bemoeilijkt doordat gaan zitten en opstaan moeilijk gaat kunnen hiervoor een sta-op toilet of in hoogte verstelbaar toilet worden ingezet.

Douche- & Toilethulpmiddelen

Pronk ergo biedt van de merken Etac, Handicare Linido en SecuCare verschillende douche- en toilethulpmiddelen. Deze kleine aanpassingen en hulpmiddelen kunnen vaak zelf worden geplaatst.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bouw of installatie Hulpmiddelenleverancier
Vergelijk hulpaanbod