Algemene informatie

Conec Care is een bedrijf met korte lijnen. Ruime bereikbaarheid, snel handelen en een ‘no nonsens’ persoonlijke benadering is wat ons kenmerkt. Wij zijn gedreven om u te helpen met een goede betaalbare oplossing.

Conec Care verkoopt en verhuurt zorghulpmiddelen. Wij hebben geen groot magazijn, geen duur kantoorpand, geen showroom en ook geen flitsende brochures; dat houdt het eenvoudig en betaalbaar. Kantoortijden kennen wij niet. Of u op zaterdagavond belt of op dinsdagmiddag maakt ons niet uit.

Kortom, wij streven naar de hoogst mogelijke service met een betaalbaar product.

Contactinformatie

Bedrijfsverzamelgebouw 085-48 99 400Hondiusstraat 28L6827DE Arnhem coneccare.comLaatste controle: mei 2021

Plan route

Hulpaanbod

matrassen, anti decubitus en comfort

Wij leveren AD matrassen van hoge kwaliteit in diverse maten, dikten en materialen. U kunt kiezen o.a. uit matrassen van AKS, Comfortex en Deron. 

Hoog-laagbedden

Wij leveren bedden van hoge kwaliteit. Onze standaard bedden zijn geschikt voor personen tot 185kg, dat is een graadmeter voor kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid.  Ons verkoopassortiment bestaat uit standaard bedden, luxe bedden, extra lage bedden, extra brede bedden en bedden voor zeer...

Opvouwbare scootmobiel

Conec Care verhuurt en verkoopt Moving Life ATTO, opvouwbare scootmobiel. Een hele bijzondere opvouwbare scootmobiel die binnen 10 seconden ingeklapt kan worden tot een soort rolkoffertje. 

Anti decubitus zitkussen

Wij leveren AD zitkussens van hoge kwaliteit in diverse maten en materialen. Wij leveren zitkussens van het merk AKS

Mobiele tilliften en tilbanden

Conec Care biedt tilliften van AKS, Scaleo Medical, United Care en Molift. De liften van AKS zijn laag geprijsde, meestal mobiele, liften van hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn zij marktleider in de Duitse thuiszorg. Scaleo Medical biedt hoogwaardig afgewerkte aluminium liften. 1 mobiele...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hulpmiddelenleverancier
Vergelijk hulpaanbod