Algemene informatie

Speelleergroep 't Draeckske is van maandag t/m donderdagochtend geopend van 8.30 -12.00. In deze groep werken VVE-gecertificeerde pedagogisch medewerkers die voorzien in een ontwikkelingsgericht aanbod.  Speelleergroep 't Draeckske werkt nauw samen met basisschool 't Spick. Kinderen worden spelenderwijs voorbereid op de stap naar groep 1.Ook werkt 't Draeckske samen met de dagopvang in locatie 't Drakenest,  gehuisvest in de pastorie. Deze dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar voorziet ook in een aanbod aan peuters.  't Drakenest is dinsdag en donderdag de hele dag geopend en ook hier werkt een VVE gecertificeerde medewerker. Op dinsdagochtend en donderdagochtend nemen de peuters van 't Drakenest deel aan de activiteiten bij 't Draeckske. Zij gaan met de vaste beroepskracht VVE dan naar de speelleergroep. Op die manier leren de peuters van Beesel elkaar al kennen en wennen ze al een beetje aan de basisschool.

(vanwege de Corona blijven de peuters van 't Drakenest tot de zomervakantie in de eigen locatie en sluiten niet aan bij de peuters van 't Draeckske)

Ouders kunnen ook kiezen voor een combinatie dagopvang en speelleergroep mits zij in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag en het praktisch past.  De gemeente voorziet in een regeling voor een verdieners en of gezinnen die wegens geen werk niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie kunt u op de website van 't Rovertje raadplegen.

Contactinformatie

 077-47 69 00 (Algemene nummer school) 077-47 46 223 (Hoofdkantoor Rovertje)Kerkstraat 125954BC Beesel www.rovertje.nlLaatste controle: juni 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk

Openingstijden

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Kinderopvanginstelling
Vergelijk hulpaanbod