Algemene informatie

Het feit dat iemand op leeftijd is of in een rolstoel zit, wil nog niet zeggen dat diegene maar genoegen moet nemen met een standaard aangepaste keuken.
Elke standaard keuken kan de basis vormen van een comfortkeuken die levensloopbestendig is, waarbij optimaal gebruikersgemak voorop staat.

Vanpaul maakt ruim 25 jaar ontwerpen met een eigentijds karakter. Daarbij heeft hij zich vooral toegelegd op het maken van aangepaste keukens op ieders maat en aan een scherpe prijs. Vaak maken een aantal kleine aanpassingen al, dat het gebruikersgemak van uw keuken gewaarborgd blijft. Denk aan het voorkomen van onnodig bukken of hoog reiken en kranen die eenvoudig te bedienen zijn. Toekomst bestendige keukens die bijdragen aan comfort en veiligheid.

Contactinformatie

 06-54 66 83 28Daalstraat 1306165TN Geleen www.van-paul.nlLaatste controle: oktober 2020

Plan route

Hulpaanbod

AANGEPASTE KEUKENS / ERGONOMISCHE KEUKENS

Specialist op het gebied van levensloopbestendige keukens! Vanpaul maakt ruim 25 jaar ontwerpen met een eigentijds karakter. Daarbij heeft hij zicht vooral toegelegd op het maken van aangepaste (in hoogte verstelbare) keukens op ieders maat en aan een scherpe prijs. Vaak maken een aantal kleine...

MULTIBERGING een stalling voor uw kostbare bezit.

De SCOOTMOBIEL, een vervoermiddel dat mensen met een lichamelijke beperking de nodige bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid geeft om deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer. Een prachtige oplossing die de bezitters van een scootmobiel echter ook voor de nodige problemen kan...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bouw of installatie
Vergelijk hulpaanbod