Algemene informatie

PSW biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd. Centraal staat de vraag van de individuele cliënt.
PSW werkt voor circa 2000 cliënten, in verschillende locaties in de regio Midden- en Noord-Limburg bij cliënten thuis, op het werk, op school en bij vrijetijdsactiviteiten.

Contactinformatie

Woonbegeleidingscentrum 077-30 81 641Den Roover 85953BN Reuver psw.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Contactpersoon

Hulpaanbod

Wonen

Woonbegeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Tevens is er de mogelijkheid om te logeren voor het thuismilieu te ontlasten.

Dagbesteding

PSW biedt zorg en ondersteuning aan cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking, waarbij AC Reuver als locatie de thuisbasis is voor dagbesteding binnen de gemeente Beesel. Het aanbod is erop gericht om de meest kwetsbare cliënten van zinvolle, belevingsgerichte en activerende...

Begeleid werken

Er wordt een vraag gesteld op het gebied van \"werken\" / werk verkrijgen of werk behouden, vervolgens is er een intakegesprek en wordt er (op maat) een plan van aanpak gemaakt. Uitgaande van de methodiek de Participatieladder die PSW WERK hanteert. Indien noodzakelijk acquisitie gedaan,...

Ambulante woonbegeleiding

We bieden verschillende vormen van ondersteuning, die elk apart of gecombineerd kunnen worden ingezet.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod