Algemene informatie

BOinK is de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang. Ouders en oudercommissies kunnen bij ons terecht voor alle vragen op het gebied van kinderopvang, waaronder ook kinderopvangtoeslag. Tijdens ons spreekuur geven we advies en uitleg (gratis).

Wij informeren ouders en oudercommissies via onze nieuwsberichten op onze website, via ons magazine en onze maandelijkse digitale nieuwsbrief en we staan dagelijks ouders en oudercommissies te woord in ons spreekuur. Ons magazine verschijnt twee keer per jaar. Dit is een platform voor oudercommissies om ervaringen te delen en te informeren. Ook ontwikkelen we brochures oudercommissies en individuele ouders en bieden we trainingen aan oudercommissies en centrale oudercommissies.

Daarnaast hebben we een online portaal waar oudercommissies gratis gebruik van kunnen maken. In deze persoonlijke online omgeving kan een oudercommissie documenten uploaden en bewerken (zoals notulen). Aanmelden kan op ocportaal.boink.info. Tevens organiseren we jaarlijks meerdere ouderavonden. We inventariseren actief meningen, ervaringen en ideeën van ouders, zodat we kunnen fungeren als spreekbuis voor ouders in de media.

BOinK vertegenwoordigt de belangen van de ouders en oudercommissies bij beleidsmakers, in adviesraden, bij politici, ondernemers en inhoudsdeskundigen. Op deze manier oefenen we invloed uit op wet- en regelgeving, financiering en kwaliteitsontwikkeling in de kinderopvang. 

Contactinformatie

 030-23 17 914 (spreekuur ma,di,do,vrij 9.00-12.00 uur) 030-23 31 400 (Secretariaat)Herenstraat 393512KB Utrecht www.boink.info ocportaal.boink.infoLaatste controle: maart 2021

Plan route

Openingstijden

Het spreekuur is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Hulpaanbod

Spreekuur

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur op 030-2317914 en via boink@boink.info

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod